Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı beldesi bayramda ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Hollanda'da bir işitme engelliler okulunda çalışan 39 yaşındaki İris Diamand ile Mars-Snickers isimli ünlü çikolata fabrikasında bölüm şefliği yapan babası Hollandalı, annesi Türk olan 46 yaşındaki Genco Ant, Hollanda'da başlayan aşklarına Kuşadası'nda nokta koydu. Her ikisi de sağır ve dilsiz olan Hollandalı İris Diamand ve Genco Ant çifti, yıllardan beri tatile gelip müdavimi oldukları Kuşadası'nda düğünlerini yapmaya
karar verdi. Düğün için Diamand ve Ant çiftinin yaklaşık 50 akrabası da Amsterdam'dan Kuşadası'na geldi. Hollanda geleneklerinin uygulandığı düğün çiftin balayı için seçtiği Güzelçamlı beldesindeki Emel Pansiyon'un üst katından gelinin damada çarşaf atmasıyla başladı. Daha sonra nedimeler eşliğinde araca bindirilen sağır ve dilsiz çifte Güzelçamlı Limanı'na kadar olan güzergahta beyazlara bürünmüş nedimeler eşlik etti ve çiçek attı.
Sağır ve dilsiz çift daha sonra Kalamaki isimli tekneye binerek, Türkiye'nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı koylarına doğru hareket etti. Sağır ve dilsiz çiftin nikahını tekne kaptamı Metin Irmak kıyarken, sağır ve dilsiz çiftin mutlulukları ise yüzlerinden okunuyordu. Karanfil Turizm tarafından gerçekleştirilen düğün organizasyonu sırasında ayrıca halk dansları ekipleri ve dansçı kızlar da gösteri yaptı.