Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından Trabzonspor hakkında açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e Sadri Şener'den cevap geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Radyospor"a yaptığı açıklamada Alman çalıştırıcının sözlerini yadırgadığını belirterek, “Schuster, Trabzon"la ilgili yakışık olmayan sözler kullandı. Herhalde dil sürçmesi oldu. "Trabzon Avrupa'da oynamanın ne demek olduğunu bilmez" şeklinde laflar etti. Trabzon"un neyi bilip bilmediğini Beşiktaş"ın eski yöneticilerine sorsun. Ona çok güzel anlatırlar" dedi.

Schuster"in bu açıklamalarının kendini üzdüğünü ifade eden Şener, "Trabzon"a gelip 'Trabzon bilmez' demek de ne demek?. Bizi Fener"le Galatasaray"la başka camialarla karıştırıyor. Bunu bir dil sürçmesi olarak kabul ediyorum. Beşiktaş, bizim için özel bir camia. Orada çok değerli büyüklerim ve kardeşlerim var” açıklamalarında bulundu.

"Genç bir oyuncu daha kazandık"

Beşiktaş mücadelesinin kendileri için kırılma noktasını olduğunu söyleyen Şener, “Seçimle, futbol takımını birbirine karıştırdılar. Galibiyet her şeye değdi. En önemlisi de Mustafa Yumlu diye bir oyuncuyu kazandık. Maçtan önce Mustafa"ya böyle bir fırsatı her zaman yakalayamayacağını, şansını iyi değerlendirmesi gerektiğini söylemiştim. Yüzümüzü kara çıkartmadı” şeklinde oldu.

"Antrenmansız çıksak kazanırdık"

Bordo mavili ekibin, dev maçlardaki motivasyonunun farklı olduğunu dile getiren Şener, "Futbolcularımıza, antrenman bile yapmasalar Beşiktaş"ı yenebileceklerini söylemiştim. Beşiktaş'ı yenince tekrar potaya girdik. Şampiyonluk hakkında konuşmak için henüz erken ama oynanılan futbol bizi çok mutlu ediyor” dedi.