BEREN SAAT'İN ACI HİKAYESİ

BEREN SAAT: Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteriyle yıldızı parlayan Beren Saat bugünlere aslında büyük bir dramla geldi. 7 yıl önce Aaklında yokken onu Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına sevgilisi Efe ikna etti. Saat yarışmada olduğu sırada çok sevdiği erkek arkadaşı trafik kazasında yaşamını yitirdi. Saat "Birinci hayatım onunla bitti, ikincisi başladı" diyerek hissettiği derin acıyı dile getirmişti.

Sevgilisinin sayesinde üne kavuşan 26 yaşındaki Saat'in üzüntü yüzünden saçlarının beyazladığı bile iddia edildi. Saçındaki beyazları boyatarak kapatmayı düşünmediğini her yerde söyleyen güzel oyuncu, "Her zaman doğal güzellikten yanayım. Makyaj yapmayı sevmiyorum. Saçlarımı boyatmıyorum" diye konuştu.

REKLAMLARIN ARANAN YÜZÜ

PELİN KARAHAN: Kavak Yelleri'nin Aslı'sını canlandıran Pelin Karahan rol aldığı şampuan markasının reklam filminde dolgun saçlarını sergiliyor. Ancak güzel oyuncunun gerçekte saçlarına aklar düştüğü görüldü. Oyuncular arasında yapılan anketlerde güzelliğiyle ilk sırada yer alan 26 yaşındaki Karahan'ın genç yaşına rağmen saçlarına ak düşmüş olması şaşırttı.

AZRA AKIN: 28 yaşındaki Dünya güzeli Azra Akın da saçlarına düşen beyazları saklamayan ünlüler arasında yer alıyor. Her zaman doğallıyla beğenilen ünlü oyuncu, beyazlayan saçlarına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmedi.

EVLİLİLİĞİNDE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

GÜLBEN ERGEN: Her zaman gözlerinin içi gülen ve etrafına pozitif enerji yayan Gülben Ergen de saçlarına düşen aklarlarla görüntülenen ünlüler arasında yer alıyor.

Son dönemde evliliğinde problemler yaşadığı iddia edilen Ergen'in bu halini görenler gözlerine inanamadı. 38 yaşındaki üç çocuk annesi Gülben Ergen'in yorgun yüzü ve saçlarına düşen aklar dikkat çekti.

AŞIRI DETAYCI

NECATİ ŞAŞMAZ: Kurtlar Vadisi Pusu dizisini Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın da simsiyah saçlarına aklar düştü. 40 yaşındaki ünlü oyuncunun mesleğindeki aşırı detaycılık yüzünden saçlarının beyazladığı konuşuluyor.