BEYAZ TEN

Sarışınsanız

Eğer hem beyaz tenli hem sarışınsanız yapmanız gereken makyajı hafifletmektir. Siyah göz kalemi yerine kahverengiyi seçebilir; pastel lavanta ve pembe gözleri, dudakları ve yanakları deneyebilirsiniz.

Kahveye kaçıyorsanız

Gözlerinizde toprak kahverengilerini, pembe ve şeftali allıkları ve dudaklar için de şarap ve merlot versiyonlarını deneyebilirsiniz. Ancak çok yoğun olmamasına dikkat edin.

Kızıla kaçıyorsanız

İdeal tonlarınız şeftali ve turuncu ailedendir. Yumuşak bir pişmiş toprak göz farı, şeftali tonlarında altın rengi allık ve kayısı tonlarında çıplak bir dudak kullanabilirsiniz.

Saç ve ten renginize göre hangi makyajı yapmalısınız

BUĞDAY TEN

Sarışınsanız

Biraz zengin davranabilirsiniz. Siyah - kahverengi astar, altın göz farı ve kabernet rujlarını deneyin.

Kahveye kaçıyorsanız

Koyu mavi gibi bir renk gözlerinizde oldukça iyi duracaktır. Herhangi bir allık rengiyle iyi görünebilirsiniz. Dudaklarınızda ise çilek pembesi renkler kullanabilirsiniz.

Kızıla kaçıyorsanız

Sıcak renklerle eğlenin çünkü soğuk tonlar sizi ‘fazla’ gösterebilir. Kırmızı dudaklar tam size göredir, korkmadan cesurca kullanabilirsiniz. Çok mu cesur? O halde mor-pembeyi deneyin.

Saç ve ten renginize göre hangi makyajı yapmalısınız

ESMER TEN

Sarışınsanız

Cilt tonunuzun sıcaklığını yumuşak bir yeşil göz farı ile ortaya çıkarın. Yanaklarınızda ve dudaklarınızda bebek pembesini kullanabilirsiniz.

Kahveye kaçıyorsanız

Gözlerinizdeki pırıl pırıl bakışı parıltılı sıcak bir farla sağlayabilirsiniz. Yanaklarda şeftali-pembe bir allık ve dudakta mat kahverengi bir ruj kullanabilirsiniz.

Kızıla kaçıyorsanız

Saçınız oldukça göze çarptığından çok fazla rengin olmadığı bir makyaj yapın: Siyah bir kalem ve maskara, şeftali tonlarında bir allık ve mercan dudaklar sizi fazlasıyla alımlı gösterecektir.