Saba Tümer, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? programına katıldı. Modacılar Saba'yı podyuma çıkarıp üzerindeki kıyafete not verdiler. Sınıfta kalan Saba Tümer'e agresif modacı Hakan Akkaya'nın zulmüne uğradı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Saba Tümer yan stüdyosunda çekilen Bugün Ne Giysem yarışmasına konuk olunca renkli sahneler yaşandı.

Bir anda kendini modacıların önünde podyumda bulan Saba, kıyafeti üzerine hazzetmeyeceği eleştiriler aldı.

Uğurkan Erez, Saba'yı üzmeyen bir yorum getirirken, İvana Sert "Bunu çok mu aradın?" deyince ünlü sunucunun yüzü bir anda düştü. Neyse ki İvana Sert "bayıldım" diyerek Saba'ya mini bir şaka yapmış olduğunu gösterdi.

O TAKILAR OLMUŞ MU?

Modaca Hakan Akkaya ise diğer iki partneri gibi Saba Tümer'e kıyak geçmedi. Onun yerine çatır çatır Saba'nın kıyafetini eleştirdi. Söylediği her söz ile Saba'nın moralini bozdu;

-Hakan Akkaya: "Şimdi bak canım! Sen bulduğun elbiseyi geçirmişsin, gelmişsin! Takılarının birbiriyle hiç bir alakası yok. O elbise ile o takıları takamazsın.
-Saba Tümer : Hangisini takamam? Saati takarım.
-Hakan Akkaya: Canım saati takabilirsin ama öbürlerini takamazsan! Çok kötü giyinmişsin ama yüzün güzel!

 

 

OYLAMADAN GEÇEMEDİ

Saba Tümer için daha sonra oylama yapıldı. Uğurkan Erez "geçer" not verirken, İvana Sert bu kez şaka yapmadı ve "hayır" oyu verdi. Hakan Akkaya da acımadı ve yanıtının "hayır" olduğunu söyledi. Saba Tümer modacılardan geçer not alamayınca kıyafeti ile sınıfta kaldı.

Saba Tümer 'şu kıyafet gider mi allah aşkına" dedi. Tümer, "hiç öyle iddiam yok, manken değilim, ben benim" diyerek kendini teselli etti.

Biz de Saba Tümer'in yorumuna katılıyoruz. Dediği gibi manken değil ve kaldı ki üzerindeki kıyafette çok şıktı!

 

 

YALNIZ YATMAKTAN YAKINDI

Programına Ender Saraç'ı konuk alan, Tümer yıpranmış saçları için Saraç'tan doğal bir kür formülü isteyince ortaya bu ilginç ve komik diyalog çıktı.

"Ben bu meslek için saçımı süpürge ettim" diyen Saba Tümer'e bir bakım kürü önerek Ender Saraç "bir gün akşam yalnız olduğunda evde bu bakımı deneyebilirsin. Çünkü çok da hoş bir görüntü olmayabilir..." dedi.

Saba Tümer'in yanıtı ise yalnızlığına işaret ediyordu:

"Enderciğim, genelde yalnızım, genelde değil yani hep. Ben rahat rahat yapabilirim. Sabaha kadar da kafamda kalabilir