Teknik ve fiziki takibin ardından tespit edilen adreslere bugün saat 05.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Baskında aralarında manken ve dizi oyuncusu Yasemin Kozanoğlu'nun da bulunduğu 20'ye yakın kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyete götürülmeden önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yasemin Kozanoğlu'nun Haseki Eğitim Hastanesi'ne gelirken yüzünü kapattı. Kozanoğlu'nun sağlık kontrolü sırasında gözyaşlarını tutamadığı sürekli ağladığı öğrenildi.

6 AY BOYUNCA İZLENDİLER

Sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu çetesini izleyen narkotik polisi, çetenin bir üyesinin Beykoz'da özel korumalı bir villaya da uyuşturucu servisi yaptığını belirledi. 6 ay boyunca villaya yönelik izleme yapan polis villada yapılan kokain partisinine katılanları tek tek belirledi. Kokain partisine katıldığı iddia edilen yaklaşık 20 kişi arasında eski manken ve sinema oyuncusu Yasemin Kozanoğlu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ı da tespit etti.

Savcılığın oluru ile takibini tamamlayan polis bu sabah saatlerinde İstanbul'da 34 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi.

SANAT VE İŞ DÜNYASINDAN TANINMIŞ İSİMLER

Yapılan baskında Resia Vanesa Sason kardeşler, Termo makinanın sahibi Kerem Gazioğlu, Sert Holding sahiplerinden Kaan Sert, aranjör Emre Irmak, dizi oyuncusu Ayfer Kakıç, manken ve sinema oyuncusu Yasemin Kozanoğlu, Clup Flipper'in sahibi Hakan Sadi Bayar, Ayyıldız'ın sahibi Alican Çebi ile birlikte yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

AYŞE HATUN ÖNAL DA ARANIYOR

Eski manken şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın uyuşturucu çetesiyle bağlantıya geçip kokain aldığı iddiasıyla Narkotik Polisi tarafından arandığı öğrenildi. Sabah saatlerinde Ayşe Hatun Önal'ın evine giden polis Önal'ın Amerika'da bulunduğunu öğrendi. Eski mankenin Türkiye'ye giriş yaptığı anda gözaltına alınacağı öğrenildi.