AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılınç ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karasoy AKP hükümetine verdi veriştirdi.

05.20110501235535.jpg

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karasoy, “Bizim arkamızda dış güçler, işbirlikçiler, mafya, medya, hortumlayanlar yok. İnsanların saadeti için varız. Yarından itibaren seçim çalışmalarına başlıyoruz. Rahmetli Erbakan’ın bıraktığı yerden tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Allah yardımcımız olsun. Azmin zaferini göreceğiz” dedi.

Çare milli görüş, çözüm saadet partisi sloganlarının atıldığı toplantıda, Merhum Erbakan anıldı.

06.20110501235618.jpgVe hiçbir ilde hiçbir partinin başörtülü adayının olmadığını belirten SP 1. Sıra Adayı Füsun Vapur Karasoy, “şuan ki iktidar bile başörtüsünü laik görmedi. Başörtüsüne sadece biz sahip çıktık” şeklinde konuştu. 

Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılınç da AKP hükümetini eleştirerek, “Halkımızın yüzü SP ile gülecek. Seçim dönemi herkes vaatler peşinde. İktidarın sorumsuzluğu ile her şeyimizi kaybettik, kaybediyoruz. Her şey satılıyor. Ya sonra ne olacak?  CHP’nin de AKP’nin de oyunlarına gelmeyin. İktidara doğru yaklaşıyoruz. Tüm gücümüzle çalışacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.