Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla eşyalar sergilenmeye devam ediyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'nın kalesinde gösterdiği başarılarla futbol tarihine adını yazdıran Rüştü Reçber, Başkan Aziz Yıldırım'la yaşadığı gergin süreç sonrası sarı-lacivertli kulüpten ayrılmış ve ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olmuştu. Ancak bu gerginliğin aksine, Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz süreçte Rüştü hakkında verdiği ilginç karar ortaya çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altında 800 metrekarelik bir alana yapılan Fenerbahçe Müzesi'ne, takımda kaptanlığa kadar yükselmiş önemli sporcuların eşyalarına yer veriliyor.

Burada sarı-lacivertlilerde kaptanlık yapan Rüştü'nün eldiven ve kramponları da bulunuyor. Bazı yöneticiler, görevlileri belirli aralıklarla "Rüştü bizi terk edip gitti. Eşyalarını buradan kaldırın, sergilemeyin" diye uyardı. Uyarıların sıklaşması üzerine görevliler Başkan Yıldırım'a durumu aktardı.

Eşyalar hakkında nasıl bir uygulamaya gidileceğini sordular. Yıldırım, olaya tepki göstererek "Olur mu öyle şey! Rüştü, Beşiktaş forması giyiyor olabilir. Ancak bizde kaptanlık yapmış, hizmetleri olmuş. Eşyalar kesinlikle kaldırılmayacak" deyince, kramponlar ve eldivenler sergilenmeye devam ediyor.