Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer edilen gurbetçi kaleci Ramazan'ın Vitesse maçında gösterdiği performans, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi hem mutlu etti hem de kararsızlığa itti. Ancak doktorlardan gelen raporlarda Rüştü'nün ikinci yarıya yetişeceğinin belirtilmesi, Denizli'nin kafasını karıştırdı. Tecrübeli teknik adam 23 Ocak'taki Belediye maçında kaleye koyacağı ismi, Ramazan'ı bir süre daha izledikten sonra belirleyecek.

Beşiktaş'ta 'hanımeli' dönemi

Seçim hazırlıklarının hızlı bir şekilde geçtiği şu günlerde başkan adayları yönetim listelerinde yer alacak bayan yöneticilerini belirledi. Murat Aksu'nun, Gülengül Altınsay'ı yönetim listesine aldığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in ise sinema sanatçısı Itır Esen'i seçtiği bildirildi.

Divan toplanıyor

Beşiktaş'ta olağan divan kurulu toplantısı, bugün yapılacak. Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'ndaki toplantıda, 30-31 Ocak'ta yapılacak seçimli genel kurulunda seçilecek denetleme, seçme ve sicil, disiplin ve müze kuralları aday listeleri tespit edilecek./yeni şafak