RUSYA'da müzik listelerinde bir numara olan Timati Grubu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Tarkan'la birlikte aynı sahnede Rus hayranları için konser verecek.

Kemer'in gözde eğlence mekanlarından Club Kemer Aura, Rusya'da gençlerin hayranlık duyduğu iki önemli ismi aynı sahnede buluşturmak için çalışmalara başladı. Rus müzik listelerinde çıkardıkları her albümü çok beğenilen hip hop grubu Timati, dün gece Aura'da verdikleri partide Rus hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Günler öncesinden duyurulan konser için gelen rezervasyonlarla tamamen dolan kulüpte sahneye gece yarısından sonra çıkan grup üyeleri, sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı. Rusya'da hit olan eski ve yeni şarkılarını seslendiren grup üyelerinin fotoğraflarını çekebilmek için Rus tatilciler birbirleriyle yarıştı.


Club Kemer Aura'nın sahibi Adnan Şeker, Rusların büyük hayranlık duyduğu iki ismi kulüpte sahneye çıkarmak için devreye girdiğini belirterek, "Tarkan'la görüşmelerimiz sürüyor. Ünlü hip hop grubu, Tarkan'la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını söyledi" dedi. Tarkan'ın da Serdar Ortaç'ın da Rusya'da geniş bir hayran kitlesi bulunduğunu belirten Şeker, iki ismin de Timati ile birlikte sahnede harikalar yaratacağına inandığını kaydetti.

Tarkan'ın gelen teklifi kabul etmesi halinde, Tarkan ve Timati grubu Kemer'de Rus hayranlarıyla buluşacak.