Genç kızın düşmeden önce tartışma sırasında sinirlenip eline geçen eşyaları fırlattığı erkek arkadaşı 22 yaşındaki Mathyew C.’nin de vücudunun çeşitli yerlerinde kesik ve ezilme meydana geldi. Hastaneye kaldırılan 2 Rus, tedaviye alındı.
 
Seanar H., bir hafta önce erkek arkadaşı Mathyew C. ile birlikte tatillerini geçirmek için Marmaris’e geldi. Dün, kaldıkları dört yıldızlı Pineta Club Otel’in havuzunda kadın, başka kadınlara baktığı gerekçesiyle erkek arkadaşı ile tartıştı. Tartışma, odada da devam etti.
 
Sinirlerine hakim olamayan kadın, eline ne geçirdiyse erkek arkadaşına fırlatlaya başladı. Bunun üzerine adam, genç kıza engel olmak istedi. Dördüncü kattaki odanın balkonuna kaçan kadın, dengesini kaybedip, bitişikteki kafeteryanının terasına düştü.
 
Yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düşen genç kadın, yaralandı. Otel görevlileri durumu 112 Acil Servisi ve polise bildirdi.
 
Otel görevlilerinin yardımıyla terasa getirilen adam, kız arkadaşını hareketsiz şekilde yerde görünce bayıldı.
 
İkili, hastaneye kaldırıldı. Kız arkadaşının fırlattıklarıyla vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler ve ezilme meydana gelen Mathyew C ile çenesi, sol kol ve bacağı kırıldığı belirlenen kadın hastanede tedaviye alındı. Her ikisi de alkollü olan Rus çiftin, tatillerinin son günü olmasına rağmen 4 gün hastanede doktor gözetiminde tutulacağı öğrenildi.
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç çift birbirlerinrden şikayetçi olmadı.
 
DHA