TÜRKİYE'de "Tecavüzcü Coşkun" olarak tanınan sinema oyuncusu Coşkun Gögen'in 6 yıllık Rus eşi Angelika Gögen, Türk vatandaşı oldu.

Antalya'da 66 yaşındaki Coşkun Gögen ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren 41 yaşındaki Angelika Gögen, bir süre önce İl Nüfus Müdürlüğü'ne başvurup bir Türkle evli olduğunu, Türk vatandaşı olmak istediğini bildirdi. Nüfus Müdürlüğü tarafından gönderilen başvuruyu inceleyen İçişleri Bakanlığı, Angelika Gögen'in Türk vatandaşlığına geçme isteğine olumlu yanıt verdi. Olumlu haber bildirilen Angelika Gögen, eşiyle birlikte İl Nüfus Müdürlüğü'ne gelerek, gerekli işlemlerin ardından Türk vatandaşlığına geçti.

Vatandaşlığa kabul edildiği için çok mutlu olduğunu belirten Angelika Gögen, “Vatandaş olmadığım için büyük sorun yaşıyordum. Kendi adıma bale okulu açmak istiyorum. Bu hayalimi en kısa sürede gerçekleştireceğim. Ayrıca Coşkun'dan ikiz bebek dünyaya getirmek istiyorum” dedi. Coşkun Gögen ise “Benim göbek adım Yaşar. Çocuklarıma da Türkçe göbek ismi vermek istiyorum” diyerek eşinin açıklamasına destek verdi. Coşkun Gögen'in ilk eşinden 3 çocuğu bulunuyor.