ANKA"ya konuşan Dursun, istifasının mümkün olmadığını söyledi. Dursun, söz konusu iddialara ilişkin, aynı adlı televizyon dizisinde Kenan İmirzalıoğlu"nın canlandırdığı "Ezel" karakteriyle ilgili çıkan bir haberi örnek gösterdi.

Dursun, "Ezel ile ilgili biriyle beraber yaşadığı iddia edilen bir haber gördüm, Ezel de diyor ki; "Yaşıyormuşuz, haberim yoktu yeni öğrendim." Ben de galiba böyle söylemek durumdayım; istifa ediyormuşum, haberim yok" diye konuştu.

Zaman zaman sağlık problemleri yaşadığını, Kasım ayında problemli bir apandisit ameliyatı geçirdiğini anlatan Dursun, "Sonrasında bazen kontroller oluyor, iki hafta sonra 4 gün kadar, ameliyat sonrası komplikasyonlara baktırmak, gerekli tetkikleri yaptırmak için Atatürk Hastanesi"ne yattım. Bu kontrollerin olması, sağlık problemlerimin olduğu ve artık RTÜK de çalışmayacağım, istifa edeceğim anlamına gelmez hiçbir şeklide. Görevimizin başındayız. Nerden körükleniyor, kim böyle bir beklenti içine giriyor, bilmiyorum. Boşuna beklenti içindeler" dedi.

Kaç zamandan beri bir de RTÜK Yasası üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Dursun, "Yasa taslağı Parlamentoya intikal etmek üzere, biz hepimiz bu yasaya kilitlenmiş durumdayız. Başka bir şey düşünecek durumda değiliz. Sektörün bir takım problemleri var, kurulun bir takım problemleri var, bunları aşmak için yasanın çıkması gerekiyor. İstifa diye bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

ANKA