Sanatçı zengin olacağının duyulmasının ardından kadınlardan cüretkâr teklifler aldığını söyledi.

UYGUNSUZ TEKLİFLER YAĞIYOR

Sosyal medya sitesi Facebook'un 2004 yılında kurulduktan birkaç ay sonra ABD'nin California eyaletindeki Palo Alto şehrinde taşındığı ofise duvar resimleri yapan David Choe adlı sanatçı, yaklaşık 200 milyon dolarlık bir servete kavuşacağının kesinleşmesinin ardından aldığı ilginç bir teklifi açıkladı. Graffiti sanatını ortaya koyduğu duvar resimleri Facebook Kurucu Başkanı Sean Parker tarafından "şizofrence" bulunsa da, yeni kurulan şirketin geleceğine güvenen Choe resimleri karşılığında 60 bin dolar nakit para ödenmesi yerine Facebook'un binde 2 hissesine sahip olmayı tercih etmişti.

Bugün yaklaşık 10 milyar dolar fiyat biçilen Facebook, muhtemelen gelecek yıl halka arz edilmesiyle birlikte 35 yaşındaki Kore asıllı ressam Choe'ya 200 milyon dolar kazandıracak.

"MAHREMİYETİMİ ARTIK GERİ ALAMAM"


Sanatçı Choe, Good Morning America'ya verdiği röportajda şunları söyledi: "5 yıldır görüşmediğim bir kadın bana mesaj atıp 2 milyon dolar karşılığında ömrümün sonuna kadar her gün bana oral seks yapmayı teklif etti. Damdan düşer gibi söyledi bunu. 'Neler oluyor' diye düşündüm. Mahremiyetimi artık geri alamam. Paranın benim için önemsiz olduğunu söylemek kulağa hoş gelmiyor ama hiçbir şeyim yokken de ben zaten istediğim her şeyi yapıyordum."