Beşiktaş Başkanı Demirören, Cristiano Ronaldo ile ortak oluyor. Yıldız futbolcunun Porte Santa adasındaki arazisinin üzerine 50 milyon Euro'luk otel yapılacak...

Yaptığı flaş transferler nedeniyle adı 'Türk Abramovic'e çıkan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören büyük bir bomba daha patlatıyor... Fakat Yıldırım Demirören gündemi değiştirecek anlaşmayı Beşiktaş Kulübü için değil, kendi için yapıyor!

İKİ ORTAK DAHA VAR!

Geçtiğimiz günlerde İspanya'ya giden ve Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho ve dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile bir araya gelen Başkan Demirören'in Portekizli futbolcuyla iş anlaşması yaptığı ortaya çıktı.

İkilinin Portekiz'de bir otel projesinde ortaklık yapacağı ifade edildi. Otelin, Cristiano Ronaldo'nun doğduğu yer olan Porte Santa adasında sahip olduğu arazinin üzerine yapılacağı da belirtildi.

ÇOK YAKIN ARKADAŞ OLDULAR

Projede Yıldırım Demirören ve Cristiano Ronaldo dışında iki işadamının daha yer alacağı, arazinin üzerine 50 milyon Euro'luk yatırım yapılacağı öğrenildi. Başkan Demirören'in Portekizli yıldızla yaptığı görüşmeler sonrasında oldukça iyi ilişkiler kurduğu ifade ediliyor. Demirören'in Ronaldo'ya şaka yollu Beşiktaş'a gelmesi için transfer teklifinde bulunduğu, yıldız futbolcunun ise, "Türkiye'ye gelirim ama tatile" yanıtını verdiği belirlendi. Yıldırım Demirören'in önümüzdeki hafta Ronaldo ile yine bir araya geleceği öğrenildi.