Milli takım kamplarında bulunan oyunculardan eksik olarak çalışan Galatasaray’da Ayhan ile Riera çalışkanlıkları ile göz doldurdu.
 
Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Uruguaylı yıldız Cristian Rodriguez, sarı-kırmızılı kulübün yanı sıra Yunanistan’ın önde gelen ekibi Panatinaikos’tan teklif aldığını açıkladı.
Porto ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rodriguez, her şeyin yolunda gitmesi halinde devre arasında tercihini Galatasaray’dan yana kullanmak istediğini söyledi. Uruguay’da yayımlanan Elpais Deportivo gazetesine konuşan 26 yaşındaki solak oyuncu, “Görüşmeler var, ancak henüz biten bir şey yok. Kısa süre içinde her şey netleşecek” ifadelerini kullandı.
 
Muslera ile temas halinde
Haberde, yedek kaldığı için Porto’dan kesin olarak ayrılma kararı alan Rodriguez’in devre arasında Galatasaray’la sözleşme imzalamaya yakın olduğu kaydedildi.
Forvet bölgesinin yanı sıra sol kanatta görev yapabilen Uruguaylı futbolcunun Porto’dan ayrılmak için geri sayıma geçtiği ve Galatasaray’da forma giyen vatandaşı Muslera’dan sık sık bilgi aldığı vurgulandı.
Bu arada Portekiz basını da, Albert Riera’nın yerine düşünülen Cristian Rodriguez ile Galatasaray arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediğini yazdı. O Jogo ve Abola gazetelerinde çıkan haberlerde, Porto’nun sezon sonu serbest kalacak olan Rodriguez’i sarı-kırmızılı kulübe satarak, yıldız oyuncunun bedelsiz ayrılmasını engellemek istediğine dikkat çekildi.