Hollandalı teknik adam, futbolcularına kötü başladıkları ligi iyi götürdüklerini belirtti, "Ligin 9. haftasında oynayacağımız F.Bahçe maçına kadar galibiyetleri devam ettirirsek iddialı konuma geliriz" diye konuştu. Başkan Adnan Polat da Rijkaard'la konuştu, "Ligin ilk yarısını bitirirsek, Arena'dan şampiyon çıkarız" iddiasını tekrar etti


Galatasaray'da İstanbul Büyükşehir Belediypespor maçı öncesinde teknik direktör Frank Rijkaard oyuncularına uyarılarda bulundu. Lige kötü başladıklarını ve daha sonra 3 maçlık galibiyet serisi ile rahat bir nefes aldıklarını dile getiren Hollandalı çalıştırıcı, ligin 9. haftasındaki F.Bahçe derbisine kadar bu serinin devam etmesini istedi. Rijkaard, "3 maçlık galibiyet serisi ile bir hayli rahat ettik. Önemli olan bu önümüzdeki 3 maçta da seriyi sürdürmemiz. F.Bahçe derbisine kadar beraberliğe dahi tahammülüm" yok diyerek oyuncularını uyardı.
'DAHA FAZLA GOL İSTİYORUM'

Misimovic ve Insua'nın takıma yavaş yavaş adapte olduklarını ve sakatların da tam anlamıyla hazır hale geldiklerini söyleyen teknik direktör Frank Rijkaard, bir an önce gol sıkıntısını çözmeleri gerektiğini söyledi. 5 maçta sadece 6 gol attıklarına değinen Hollandalı çalıştırıcı, "Şu ana kadar gol sayısında olmamız gereken rakamın çok aşağısındayız. Bu açığı kapatmamız gerekiyor. Sizden daha fazla gol istiyorum" dedi. Bu arada Başkan Adnan Polat'ın da teknik direktör Frank Rijkaard'la bir görüşme yaptığı ve takımın genel durumu hakkında bilgi aldığı ifade edildi. Polat'ın Hollandalı çalıştırıcıya, Türk Telekom Arena Stadı'nı ziyaret sırasında söylediği açıklamaları tekrar ettiği ve "Yeni stadımıza lider gitmeliyiz. Eğer bunu başarırsak şampiyon oluruz" dediği kaydedildi.