1: Frank Rijkaard"ın tek bir mağlubiyetten sonra acımasızca eleştirilmesinin ardından Milan"ın teklifini ciddi ciddi düşündüğü konuşuluyor. Hollandalı teknik adamın Galatasaraylı yöneticilerle görüşerek, “Ben büyük bir değişim için geldim. Fakat 1 yenilgiden sonra sadece basından değil, camiadan da tepkiler gelmeye başladı. Arkamda durmayacaksanız hemen gidebilirim” dediği belirtiliyor.

2: Milan"ın Leonardo ile ocak ayına kadar devam edeceği ve Frank Rijkaard operasyonunun devre arasında gerçekleşeceği de söyleniyor. Bu durumda başarılı teknik adamla ön anlaşma yapılacağı, Rijkaard"ın Galatasaray"dan izin isteyip tazminatını Milan kulübüne ödeterek Sarı-Kırmızılılar"dan ayrılacağı ifade ediliyor.

3: Son senaryo ise kulağa en mantıklı geleni. Buna göre Rijkaard sezon sonuna kadar Galatasaray"daki görevine devam edecek. Hollandalı teknik adam, lig bitiminde durum ne olursa olsun Cim Bom"dan ayrılıp Milan"ın başına geçecek. Eğer bu senaryo gerçekleşirse Milan"ı da sezon sonuna kadar şu anda boşta olan Van Basten çalıştıracak. Van Basten, Rijkaard"ın gelişiyle birlikte sportif direktör olarak tribüne çıkacak./fanatik