Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sarı - Kırmızılı yönetimin bu isteğe olumlu baktığı ve Dos Santos'un bonservisini elinde bulunduran İngiltere'nin Tottenham Hotspur kulübü ile masaya oturmaya hazırlandığı bildirildi. Önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek olan görüşmede Galatasaray'ın 5 milyon Euro önereceği ileri sürüldü.

Kewell, Jo ve Leo Franco ile yolları ayırmayı planlayan yönetimin yedek kaleci Aykut'unsa sözleşmesini uzatma kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray, Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken, Arda'nın büyük bir olasılıkla bu hafta da oynayamayağı belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard'ın Hakan Balta'nın yerine Caner'i görevlendireceği, Milan Baros'u da ilk onbire alacağı ifade edildi.

Bu arada 27 Mart'taki kongrede başkan adayı olan, ancak yarışı kaybeden Adnan Öztürk yazılı bir açıklama yaptı. Öztürk, Türk Telekom Arena'nın VIP koltukları ve localarının satışından elde edilen 65 milyon dolarlık gelirin akıbetinin ne olduğunu yönetimin açıklaması gerektiğini belirtti.

Milliyet