BURADA KAZANACAĞIZ

HEM Arda hem Elano iyi çalıştı. Maçın sonunda Elano"yu çıkardım, diri bir güce ihtiyacımız vardı. Arda"ya çok baskı yaptılar. Alan bırakmadılar. Arda çok büyük bir futbolcu. Bu statta elbet kazanacağız. Keita anlamsız yere atılmasaydı, beraberliği de bulabilirdik. Keita"nın atıldığı ana kadar oyun lehimize de dönebilir. Kızgın değilim ama üzgünüm.”

“Biraz değil aşırı gergindik. Provoke edileceklerini oyuncularıma hep söyledim, dinletemedim. Buna rağmen 10 kişi kalmak utanç verici.”

G.SARAY"IN Hollandalı çalıştırıcısı Rijkaard 10 kişi kaldıkları için skora denge getirmekte zorlandıklarını söyledi. Maça iyi başlayamadıklarını ancak golü bulduktan sonra ümitlendiklerini ifade eden Rijkaard şöyle konuştu: “Biraz gergin olmamız normaldi ama biz fazlasıyla gergindik. Rakibimiz de golü buldu. Golden sonra biraz kontrolü elimize aldık. 2-1"i bulduğumuz zaman ümitlendik. Rakip de bence tedirgindi. 10 kişi kalmamıza rağmen beraberlik için önemli bir fırsat da yakaladık. Maçtan önce provoke edileceğimizi defalarca oyuncularımıza anlattık. Buna rağmen 10 kişi kalmak utanç verici. Maçın kırılma anı Aydın"ın kaçırdığı pozisyondu. Bu tip maçların tansiyonu her zaman yüksektir. Zor bir statta oynadık.