Milan'ın, Rijkaard'ı ikna ettiği ve ocak ayından önce takımı Hollandalı teknik adama emanet edeceği ileri sürüldü. FANATİK'e konuşan Rijkaard'ın menaceri Perry Overeem ise Sarı-Kırmızılılar'ın yüreğine su serpti: Frank, Türkiye'de çok mutlu. Galatasaray'dan kesinlikle ayrılmayacak.

Galatasaray"da dün akşam saatlerinde deprem etkisi yaratacak bir gelişme yaşandı. Uzunca bir süredir ismi İtalyan devi Milan"la anılan teknik direktör Frank Rijkaard"ın, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ikna edildiği ve Hollandalı teknik adamın ara transfer dönemini beklemeden Çizme"nin yolunu tutacağı iddia edildi. Transferi hızlandıran iki önemli faktör olarak, Milan"ın kötü gidişi ve Rijkaard"ın, Barcelona Başkanı Juan Laporta"dan intikam alma isteği gösterildi. Rijkaard"ın, İtalyanlar"ı uzun süre beklettiği ancak son görüşmelerin ardından Milan"ın başına geçmeye ikna olduğu ifade edildi. Bir süre önce Milan"la prensipte anlaşan ünlü bir teknik adamın Çizme"de sarfettiği sözler de transferi doğrular nitelikteydi: “Milan Leonardo"yu çok yakında gönderecek. Anlaşmak üzereydik ancak son anda Frank Rijkaard"la uzlaşmaya vardılar.”

Tazminatını öderse...
Hollandalı teknik adamın Galatasaray"la imzaladığı sözleşmedeki tazminatı ödeyeceği, başta Neeskens olmak üzere tüm teknik ekibini İtalya"ya götüreceği iddialar arasındaydı. Galatasaray Yönetimi"nin bu şok gelişmeden haberdar olduğu ve hemen alternatif teknik adamlar için çalışma başlattığı da yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sarı-Kırmızılılar"ın tansiyonunu düşürecek açıklama ise geç saatlerde Frank Rijkaard"ın menaceri Perry Overeem"den geldi.

Yönetim görüşecek
Haber Müdürümüz Mehmet Demircan"ın telefonla ulaştığı Overeem, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Hollandalı menacer, “Frank"in, Milan"a gideceği kesinlikle doğru değil. O Galatasaray"da ve Türkiye"de çok mutlu. Zaten sözleşmesi devam ediyor. Galatasaraylı futbolseverlere şunu açıkça söyleyebilirim ki; Frank Rijkaard Galatasaray"dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor.” Galatasaray Yönetimi"nin İtalya"daki iddialar sonrası önümüzdeki günlerde Rijkaard"la görüşmesi bekleniyor./fanatik