Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard"ın getirilmesiyle Avrupa"da büyük ses getiren Galatasaray"da, kombine kart satışları da patladı. Öyle ki, dün itibariyle Eski Açık, Yeni Açık, Kapalı ve Numaralı Tribün kombineleri tamamen tükendi. Sadece Kapalı Alt Tribün"de aileler için ayrılan özel yerlerde çok az sayıda koltuk kaldığı öğrenildi. Kulüp yetkilileri elde edilen gelir hakkında net bir bilgi vermezken, kasaya giren sıcak paranın yönetimi büyük ölçüde rahatlattığı belirlendi. Oysa Rijkaard"ın ismi açıklanmadan önce idarecilerin üst üste yaptığı duyurulara rağmen kombine kart satılamıyordu. Bu durumda geçen sezon ligde yaşanan hüsranın payı da büyüktü. Fakat Rijkaard"ın gelişi her şeyi unutturdu. Hatta kombineler, beklenen zamandan çok daha önce tükendi.

Hoca da son durumdan memnun
Yöneticilerle sık sık görüşmelerde bulunan Rijkaard da hem takımdan hem de transferdeki son durumdan memnun. Galatasaray"la anlaştıktan sonra Amsterdam"da Sarı-Kırmızılı ekibin maç videolarını izleyen ve Haldun Üstünel"e, “Bu takım nasıl şampiyon olamaz?” diye soran 47 yaşındaki çalıştırıcının, beklediğinden çok daha kaliteli bir oyuncu grubuyla çalıştığını ifade ettiği bildirildi.

Raşit Altun

"En iyi transferimiz"
Galatasaraylı taraftarlar, bu sezonki en iyi transferin Frank Rijkaard olduğunu düşünüyor. Fanatik.com.tr"de yer alan ankete katılan 63 bin 605 kişi (dün saat 17.47 itibariyle), Aslan"ın yeni transferlerini oyladı. Rijkaard yüzde 71,89"la açık ara önde giderken, Hollandalı hocayı yüzde 20,33"le Abdul Kader Keita takip etti. Gökhan Zan yüzde 3,11, Leo Franco yüzde 2,39, Mustafa Sarp da yüzde 2,28 oranında oy aldı.

İSİM YÜZDE
Rijkaard %71,89
Keita %20,33
Gökhan Zan %3,11
Leo Franco %2,39
Mustafa Sarp %2,28