Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifası sonrası Başkan İbrahim Yazıcı'nın İstanbul'a gidip görüştüğü yorumcu Rıdvan Dilmen, şu an için yorumculuğa devam ettiğini belirterek "NTV ile sözleşmemiz var, yakışık almaz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 10'uncu haftasında Samet Aybaba, 16'ncı haftasında ise Güvenç Kurtar ile yollarını ayıran Bursaspor, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son olarak İstanbul'da eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile görüştü. Görüşmeyi doğrulayan Dilmen, "İbrahim Yazıcı ile geçmişten gelen bir samimiyetimiz ve dostluğumuz var. Görüştüğümüz doğru, fakat herhangi bir anlaşma yapmadık. Bilindiği üzere ben özel bir televizyon kanalında spor yorumculuğu yapıyorum. Şimdi düşünün, benim Bursaspor'da bir sözleşmem olsa ve başka bir yere gitmeye çalışsam bu yakışık alır mı? Başkan İbrahim Yazıcı, sözleşmem bulunan özel kanalın yetkilileri ile görüşsün, bu sorunu hallederse, konu netlik kazanır. Benim bu kanalla ciddi bir sözleşmem var" dedi.

Bursaspor'un her teknik adamın çalışmak isteyeceğini bir kulüp olduğunu da belirten Dilmen, "Bursa korkulacak bir yer değil ki. Bursaspor'un taraftarı çok heyecanlı ve sahada futbol seyretmek istiyor. Eğer şartlar oluşursa, elbette çalışmak isterim" diye konuştu.
DHA