AYDINPOST ÖZEL-Ak Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, belediye başkanı seçilmesi halinde Aydınlıların eşit ve adaletli hizmetle buluşacaklarını kaydetti. Bugüne kadar siyasi söylemlerle içi boş laflar edildiğinin altını çizen Rıdvan Eşin, Aydın Belediyesi'nde değişim için aday olduğunu açıkladı.
Belediyenin insanlara iş vermek gibi bir durumunun söz konusu olmadığını, bu ifadenin insanları kandırmak için sarf edildiğine dikkat çeken Rıdvan Eşin, "Ben değil biz diyebilen bir zihniyet artık Aydın' yönetmelidir. Günler geçiyor, fakat görüyorum ki Aydınlılar hizmete ve adil yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaç hisseder hale gelmiştir. Bizim adaletimiz Hz. Ömer'inki gibi olacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.
Rant peşinde koşan bir belediye başkanı olmayacağını belirten Eşin, "Gelen almış götürmüş. Güya hizmet etmişler. Fakat kandırılan halk olmuştur. Artık Aydınlıları kandıran değil onları her zaman kucaklayan bir başkan ihtiyaç haline gelmiştir. Vatandaşın derdiyle dertlenen başkan olacağıma şimdiden söz veriyorum. Aday olmamda insanları sevmemin, insanları önemsememin gerekçesi yatmaktadır. Çünkü bugün Aydınlı mutsuz, Aydınlı huzursuzdur.. Ben onları huzura ben onları mutluluğa ulaştırmak için bu işe soyundum" dedi. Aydın'da kimseyi ayırt etmeden hizmet amacı güdeceğini söyleyen Ak Partili Eşin, "Hizmet etmek sadece yatırımlarla olmaz. Gönüllü olarak halkla birlikte gece gündüz demeden çalışacağım. Aydınlılar eğer istemezse yeni dönem için aday bile olmayacağım. Aydın'ı seviyorum. Bu sebeple başka Aydın olmadığına göre hep birlikte bu kente sahip çıkmalıyız. Aksi halde çok geç kalmış olacağız" dedi.