Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk ediyor. Zirve yarışını ilgilendiren dev maçın ilk 45 dakikasını Galatasaray, Onyekuru'nun ayağından bulduğu golle 1-0 önde tamamladı.

Beşiktaşlı futbolcular, hakem Bülent Yıldırım'a, golden önce kullanılan taçta topun Galatasaraylı futbolculardan çıktığını söylediler. Bülent Yıldırım'ın kararı ise değişmedi. Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Taç pozisyonu ile ilgili yorum yapmayacağını ifade eden Dilmen, "Golden 3-5 dakikaya kadar iki kadronun oynadığı oyun normaldi. Taç bizdendi, şundandı derken, Beşiktaşlı oyuncular tacı atmaya giderken, Diagne tacı kullandı. Yorum yapmayacağım, birkaç kez izlemem lazım." dedi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"2 dakika 20 saniye ofsayt mı, değil mi diye bekledik. Bu pozisyonu 2 dakika 20 saniyede mi çözdünüz? Diagne yarım metre ofsayt. Kartlarda da standart yok. Bülent Yıldırım görmemiş olabilir ama Cüneyt Çakır görmeli, Atiba, Luyindama'ya dirsek attı."

"Caner Erkin'e verilen sarı kartta faul bile yok. Hakem ve VAR'ın tartışılacağı maç bekliyordum. Belhanda'nın kartı doğru ama onun dışındaki pozisyonları hakem hocaları tartışacaktır. Muhtemel Beşiktaş normal düzene dönecektir. Ljajic forvet arkasında geçecektir. Sola Güven Yalçın mı geçer göreceğiz. Ancak Beşiktaşlıların maçtan sonra çok konuşacağı bir derbi oluyor."