Diyanet-Sen Aydın Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu Aydın Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Genel kurula AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Diyanet-Sen Genel Merkez Temsilcisi Hacıbey Özkan, BBP İl Başkanı Mehmet Yeter, SP İl Başkanı Ömer Özmen, SP Merkez İlçe Başkanı Cemaleddin Esgin ,BBP Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe, AK Parti İl Yöneticileri Niyazi Aykut ve Muharrem Bakat ile çok sayıda davetli katıldı.
Genel kurulda konuşan Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Aydın, Aydın"da ilk kongresini 5 Ağustos 2007"de yapan Diyanet-Sen"in şube yöneticilerinin ve temsilciliklerin yoğun gayreti ile üye sayısını 420"lerden 650"ye çıkardığını söyledi. 2,5 yıllık görev süreleri içinde üyelere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Aydın, “Bundan sonra geçmişteki tecrübelerimizde de dayanarak meslektaşlarımız için daha çok gayretle çalışacağız. Amacımızın "Gelin birlik olalım, sevelim, sevilelim" esprisi ve kurgusu olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Din görevlisine hizmet, din hizmetine hizmet, hakka hizmet anlayışıyla hizmet ettiğimizi ve bu hizmetinde kutsiyetini iyi bildiğimizin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Diyanet-Sen Aydın Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu"nun bu coşku dolu gününde, yakından ve uzaktan davetimize icabet ederek, şeref veren misafir ve delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
113 delegesi bulunan Diyanet-Sen Aydın Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu"nda yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Yapılan sayım sonuçlarına göre tek liste ile girilen seçimlerde oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Rıdvan Aydın güven tazeledi.
Rıdvan Aydın başkanlığındaki Diyanet-Sen Aydın Şubesi"nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Ahmet Emirdağ, Fatih Özkar, Adem Akdağ, Mehmet Yörük, Enver Döngel ve Abdurrahman Çalışkan. Denetleme kurulu Osman Çakmak, İbrahim Erdoğan ve Hayrettin Önder. Disiplin kurulu Ali Öktem, Kudret Beker ve Sinan Bakırcı. Üst kurul delegeleri Rıdvan Aydın, Emmar Zeytun, Hüseyin Can ve Ahmet Emirdağ. -iha