GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

Hollywood ’da bir Türk oyuncu... Tamer Hassan . İngiltere’de 30 yıl oyunculuktan sonra şansını Hollywood ’da denemek istedi. İngiltere’de birçok film ve dizide rol alan Hassan, kendisini Hollywood ’da kabul ettirdi.

ADI ‘İNGİLİZ SCARFACE’
Tamer Hassan , son 10 yılda Richard Gere , Daniel Craig , Morgan Freeman , Jet Lee, Martin Sheen, Orlanda Bloom, Michael Madsen ve Liam Neeson ile başrolleri paylaştı. Amerika’da basın tarafından ‘İngiliz Scarface’ olarak tanımlanan Hassan, her fırsatta Türk olduğunu söylediğini belirterek “Beni Arap asıllı İngiliz sanıyorlar. Konu açıldıkça Türk olduğumu söylüyorum. Şaşırıyorlar” dedi. Bugüne kadar, ‘The Double’da Richard Gere ve Martin Shen ile, ‘Layer Cake’te Daniel Craig ile, ‘Unleashed’de Jet Lee ve Morgan Freeman ile, ‘Calsium Kid’de’ Orlando Bloom ile, ‘Clash of the Titans’ta rol alan Hassan, ünlü yıldızları HT Magazin için değerlendirdi.

Tamer Hassan ’a göre ünlü yıldızlar Tamer Hassan ’a göre ünlü yıldızlar
Richard Gere : Adam gibi adam. Dünyevi hırsı yok. Kavga sahnemiz için bana ve dublörüne üşenmeden dakikalarca bilgi verdi.
Daniel Craig : Sinemanın yeni kralı. Geç keşfedilen bir yetenek. Bond’un çekimleri için Türkiye’ye geleceği için heyecanlı. Benden Türkiye hakkında bilgi aldı. Boğaz’da balık yiyecekmiş.
Morgan Freeman : Kainat gibi adam. Her konuda derin bir bilgiye sahip.
Liam Neeson : Büyüleyici bir kişilik. Bütün gün sohbet etseniz bile bir an sıkılmazsınız. Şöhretin şımarıklığının zerresini bulamazsınız.
Michael Madsen : Tam bir yaren. Ne zaman ne derdiniz olursa yardım isteyebilirsiniz. Sonsuz güvenebilirsiniz.