İZMİR'in Buca İlçesi'nde 12 yaşındaki İlköğretim Okulu öğrencisi A.A.'yla ilişkile girdiği iddia edilen 21 yaşındaki E.B., polis tarafından yakalandı.

İddiaya göre Meşkure Şanlı İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi A.A., iki gün önce kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Küçük kızın annesi A.A., polise başvurup kızının bulunmasını istedi. Her yerde aranan A.A., dün gece saat 24.30'da evine döndü. Annesine arka sokakta oturan komşularının oğlu E.B., ile birlikte olduğunu ve cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Kızının anlattıkları karşısında şoke olan anne polise gidip kızına tecavüz ettiğini öne sürdüğü şüpheliden şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan E.B., küçük kızın kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

İlköğretim Okulu öğrencisi A.A., Sosyal Hizmetler Uzmanı gözetiminde ifade verip yaşadıklarını anlattı. A.A.'nın, ifadesinde "İki gün önce evde temizlik yapıyordum. Kimseye haber vermeden evden çıkıp gittim. Üç aydır duygusal arkadaşlık yaptığım arka sokakta oturan E.B.'nin evine ilk kez Nisan ayında gittim. Odasına geçip film izlemeye başladık. Beni öpmeye başladı, ben de kendisine karşılık verdim. Cinsel ilişkiye girdik. Üç gün önce kendisi bana mektup yazıp Burdur'a gideceğini söyledi. Ben bu duruma çok üzüldüm. Kimseye haber vermeden iki gün önce E.B.'nin evine gittim. Evde annesi ve babası vardı. Odasına geçtik, bir kez daha birlikte olduk. Annem beni E.B.'ye gelip sordu, kendisi evde olmadığımı söyledi. Daha sonra polisler geldi. Polisler gelince korktum. Eve gidince annem ifade vermem için polise getirdi. E.B., benimle zorla birlikte olmadı, kendi isteğimle onunla birlikte oldum. Kendisinden şikayetçi ve davacı değilim" dedi.

Anne A.A., şüpheliden şikayetçi oldu. E.B., ifadesinde kızla kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi. İşlemleri tamamlanan E.B., adliyeye sevkedildi.

TUTUKLANDI
İzmir'in Buca İlçesi'nde 12 yaşındaki İlköğretim Okulu öğrencisi A.A.'yla ilişkile girdiği iddia edilen 21 yaşındaki E.B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. - DHA