Nazilli"de görev yapan Ressam Öğretmenler Barış Banaz ve Murat Tosun, yaklaşık 2 yıldan bu yana yaptıkları yağlıboya karma resim eserlerinin yer aldığı 'İki Renk, İki Ressam' isimli resim sergisi Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şube Başkanı Mustafa Bozkır ve CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Feyzullah Erkut tarafından açıldı. Lütfi Selek Kültür ve Sergi Sarayındaki sergi açılışına ADÜ Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Doç Dr Halil Mutioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Mustafa Bozkır, yerel seçimlerde CHP"den Belediye Başkan Adayı olan Feyzullah Erkut ile Resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ve sanatseverler katıldı.
Sergide, Murat Tosun"un 35, Barış Banaz"ın 17 eseri büyük bir beğeni ile izlendi. Serginin açılışında konuşan Nazilli ADD Şube Başkanı Mustafa Bozkır “Nazilli ADD olarak sanata ve sanatçıya çok önem vermekteyiz. Bunun için de Nazilli"de resim sergisi açan iki ressam arkadaşımızı da yürekten kutluyoruz. Bu tür sergilerin açılması konusunda her zaman destekçi olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Bir hafta açık kalacak olan ve 52 yağlıboya resmin sergilendiği sergiyi, ilk günde 500"den fazla sanatsever gezdiği belirtildi.