C segmentindeki ardı ardına 4. cabriolet modeli, "baştan çıkaran" tasarımı coupe lerin şıklığını cabriolet lerin verdiği keyif duygusuyla bir arada sunuyor.

Dışarıdan bakıldığında, araçta daha agresif ve sportif bir görünüş, içine ise şasi ayarları ve motor seçeneklerinde olduğu gibi tamamen sportif bir ambiyans hakim...

Yine tutku ve heyecan yönünden, "French Touch"Gordini versiyonu şimdi de Clio Renault Sport a el attı. Çevreyi koruma çalışmalarını hızlandıran Renault, Renault eco2 programının ilerleme durumu hakkında bilgi sunuyor.

Renault, Cenevre Otomobil Fuarında, iki üstü açılır modeli Yeni Renault Mégane Coupe Cabriolet ve Renault Wind in dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

"Drive the Change" veya "Otomobili değiştiriyoruz, hayatı değiştiriyoruz", özellikle Renault nun, otomobillerinin ömür çevrimlerinin her aşamasında çevresel etkilerini azaltma yönündeki değişmez stratejisini simgeliyor. Bunun yansıması olarak Renault, çevreye saygılı ve geniş kitlelerin ulaşabileceği nitelikte araçlar sunmayı hedefliyor. Renault gamı Twingo (94 g), Clio (98 g), Mégane (114 g), Scénic (125 g) ve Laguna (122 g) ile CO2 emisyonlarında ilerlemesini sürdürüyor."

2015 ufkunda Renault, karbondioksit emisyonlarında Avrupa da liderliği hedefliyor. 2011 yılında herkesin erişebileceği Renault Z.E. elektrikli araçların seri olarak üretilip satışının başlayacağı bir yıl olacak.

Vatan