BURSA"da Nilüfer Lions Kulübü"nün 30'uncu kuruluş yıl dönümü balosuna katılan sanatçı Nebahat Çehre, gecede ilgi odağı oldu.

Kanal D'de yayınlanan "Aşk- ı Memnu"da "Firdevs Hanım" rolünü üstlenen Çehre"nin dizide kullandığı takılar ve gömleği, geliri kadın sığınma evi inşaatına aktarılmak üzere açık artırma ile 16 bin TL"ye satıldı.

Altınceylan Tesisleri'nde dün akşam düzenlenen baloya, Nebahat Çehre "Onur konuğu" olarak katıldı. Şıklığı ile ilgi odağı olan Çehre, böyle bir geceye katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Cenk Eren"in sahneye çıktığı gecede, yapılacak olan kadın sığınma evi için açık artırma düzenlendi. Nebahat Çehre"nin "Aşk- ı Memnu" dizisinde taktığı takılar 13 bin TL"ye, giydiği gömlek ise 3 bin TL"ye satıldı. Bursasporlu futbolcuların imzaladığı yeşil- beyaz formanın 2 bin 500 TL"ye satıldığı gecede bağışlar dahil toplam 30 bin TL gelir elde edildi.

Gecede konuşan Nilüfer Lions Kulübü Başkan Ceyda Derin, “Elde ettiğimiz bütün geliri, Nilüfer Belediyesi tarafından Kadın Sığınma Evi olarak tahsis edilen eski bir binanın tadilatı için harcayacağız. Binan açılışını ise Haziran ayında gerçekleştireceğiz” dedi.

DHA