Firma Türkiye"de Burcu Esmersoy"un vereceği eğitimle Guinness"e girmeyi deneyecek

Shell tüm dünyada, aynı anda "30 Dakikalık dünyanın en kalabalık yakıt tasarrufu eğitimi"ni düzenleyerek Guinness Rekorlar Kitabı"na geçmeyi planlıyor. Organizasyon aynı anda 10 ülkede trafiğe kapalı bir mekanda gerçekleştirilecek.
30 dakikalık eğitimin ilk 20 dakikasında katılımcılara interaktif olarak yakıt tasarrufuyla ilgili teorik eğitim verilecek. Son 10 dakikada da katılımcılar kısa bir teste tabi tutulacak.
15 Ekim"deki eğitime saat tam 12.00"de tüm dünya ile aynı anda korna çalınarak başlanacak. Saat tam 12:30"da ise tüm ülkelerde aynı anda yine korna çalınarak eğitime son verilecek. Rekor denemesi için Taksim veya Kadıköy gibi kalabalık bir bölgenin seçileceğini söyleyen Shell & Turcas Petrol Pazarlama Müdürü Pınar Mavituna, “Burcu Esmersoy ile birlikte anlık bir eğitim vereceğiz. Rekor denemesi tüm dünyada 10 ülkede aynı anda yapılacak” dedi.

Son nokta

Burcu Esmersoy"un FuelSave Tasarruf Yakıtları Marka Elçiliği"ni üstlendiğini hatırlatan Mavituna, “Esmersoy"un hayatının temeline çevre bilinci ve tasarruf konusundaki bilinçli hareket etmeyi yerleştirmesi, bizi çok etkiledi. Doğaya karşı duyarlı olması, Shell Tasarruf Yakıtları"yla tam olarak örtüşüyor. Burcu Esmersoy ile yakıt tasarrufu konusundaki bilincin artmasına somut katkılarda bulunacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Shell"in yakıt tasarrufu çalışmalarında ulaştığı son noktanın FuelSave teknolojisi olduğunu söyleyen Burcu Esmersoy da, “Shell"in yakıt verimliliği konusundaki yenilikçi teknolojisini ve bu çalışmaların dizel araçlar için de daha ekonomik bir alternatif sunduğunu öğrenince, bu kampanyada seve seve görev almaya karar verdim” dedi.
1 depoda 1 litreye varan tasarruf sağlayan Shell FuelSave Diesel"in, tüketicilerin bütçelerine önemli bir katkı sağladığını belirten Esmersoy, “Bu süreçte ben nihai tüketiciyi temsil ediyorum. Eğitim kapsamında tasarruf ipuçlarını müşterilerle paylaşıyorum” diye konuştu.

Guinness rekor denemesine katılacak ülkeler şöyle:

Almanya
Hollanda
Singapur
Hongkong
Filipinler
Malezya
İngiltere
Tayland
Türkiye
Norveç
Danimarka

"Dans bana çok şey kattı"

Adı dans yarışmasıyla da gündeme gelen Burcu Esmersoy dansı hayatından çıkarmadığını hâlâ düzenli olarak dans dersleri aldığını belirtti. Esmersoy, “Dansın bana çok şey kattığını düşünüyorum. Özellikle dansın mutluluk hormonunu artırdığına inanıyorum. Aynaya baktığımda hep gülen bir surat görüyorum” dedi.