Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, üç yaşındaki kızı Su'yla kendisinden habersiz röportaj yapan televizyon programı için geçtiğimiz hafta internet üzerinden bir kınama kampanyası başlatmıştı. Bu gelişmenin ardından kızıyla röportaj yapan TV muhabirini ve kameramanı affettiğini söyleyen Altuğ, önceki gün Persil'in yeni ürün tanıtımında hem bu konuyu hem de hayatına dair merak edilenleri anlattı. 

KAPLAN GİBİYİM
Üç senedir anneyim ve bu süreçte nasıl bir karaktere sahip olduğumu gösterdiğimi düşünüyorum. Ben çocuğumun yanında kaplan kesilirim.
İlk günden beri Su'yu saklamadım, kafasına kese kağıdı geçirmedim. Hep kameralarla birlikte büyüdü. Üç yaşında bir çocuğun, annesi yanında olmadan kamera karşısına geçmesini doğru bulmuyorum.

KIRGINLIKLARI UZATMAM
Kırgınlıkları çok fazla uzatmayı seven biri eğilim. Meslekte 20'nci yılım. Neye, nasıl tepki göstereceğim bilinir. Bu, bana yapılan benzeri ikinci olay. Daha önce de aynı şey yapıldı. Ben mahkemeye versem, hapse bile girerler. Ama onları affettim. Yoksa 18 yaşından küçük bir çocuğu, anne ve babasından izinsiz görüntüleyemezler. Hapis cezası var.
Bunu reklam yapıyor şeklinde yorumlayanlara da şaşıyorum. Ne yalancılığım, ne sönük yıldızlığım kaldı.
Ben bu sene vergi sıralamasında, sanatçılar arasında yedinci olmuşum. Reklam peşinde mi koşacağım? Uğraştığım şeye bak! Benim çocuğumla reklam olmaya ihtiyacım yok! Öyle bir derdim olsaydı, doğduğundan beri gelen reklam tekliflerini kabul ederdim.

HAYVANSEVER SU
Biz, dört kedi ve iki köpeğimizle birlikte yaşıyoruz. Su, hayvanlarla iç içe büyüdüğü için hiçbir hayvandan korkmuyor; hatta böceklerle bile arkadaş olmaya çalışıyor. Ben böceklerden çok korkuyorum ama o eline alıyor. Su, tam bir hayvansever...

ALTI AY DA ALTI KİLO VERDİM
Kasım ayından beri rejim yapıyorum. Altı ayda, tam altı kilo verdim. Hayatımda hiç sıfır beden olmadım; şu an 36 bedenim. Pilates yapıyor, bisiklete biniyorum. Artık yazın beni kilolu çekemeyeceksiniz.