Sarı-lacivertlilerde, sezon başından bu yana yaşanan tüm sorunlar sessizce ve futbolculara hissettirilmeden ortadan kalkarken takımda herkesin morali en üst seviyede tutuluyor

F.BAHÇE"DE başkan Aziz Yıldırım"ın 3 sene üst üste şampiyonluk sözüyle takımda moral-motivasyonun en yüksek seviyede kalması için tüm camia da seferber oldu. En ufak bir ayrıntıyı bile atlamak istemeyen yönetim, adeta bir "Huzur Operasyonu" yürütüyor. Bakın yönetim ve sportif direktör Aykut Kocaman takımın toplandığı günden itibaren sorunları rehabilite etmek için neler yapmış;

1 ALEX HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

F.BAHÇE"NİN istatistiksel lideri, Daum"un başlattığı kaptanlık tartışmasına bulaştırılmadan çıkartıldı. Hem takım hem de yönetim bu konunun üzerine titizlikle yaklaştı ve Alex kaptanlığına devam etti. Bu da Sambacı"nın moralini üst seviyeye taşıdı. O da takımı yaptığı asist ve attığı gollerle taşıyor.

2 TOPUZ"A DEĞERİ GÖSTERİLDİ

CİDDİ bir maliyetle transfer edilen Mehmet Topuz düşmekte olduğu boşluktan çekip çıkartıldı. Başkan Yıldırım sahiplendi, Daum onu övdü ve son olarak Topuz, Rize maçında sahaya kaptan olarak çıktı. Üstelik 6 yıldır takımda olan Selçuk ile 5 senedir F.Bahçe"deki Deniz sahadayken. Her iki futbolcu da bunu kabullendiler ve Topuz da kendini bu büyük camiaya ait hissetti.

3 DANIEL GÜİZA ARTIK ÇOK MUTLU

SEZON başında takımdan ayrılmak isteyen Güiza"dan da mutlusu yok. 2. sezonuna bol gollü başlayan İspanyol"u, Aziz Yıldırım"ın "20 milyon Euro"dan aşağı satmam. Çok önemli bir oyuncu" diyerek değerini ortaya koyması ve Daum"un her basın toplantısında göklere çıkartıp dünyanın en büyük golcüsü ilan etmesi motive etti. Yapılan son jest de İspanyol golcünün kendisini özel, F.Bahçe"yi de transfer olmak istediği gerçek bir "büyük" takım olduğunu hissettirdi. İspanya"nın Makedonya maçı sonrası özel uçakla ve Kocaman ile beraber yurda dönen "Okçu"ya Milli Takım"dan arkadaşları verilen değer karşısında etkilendiklerini itiraf ettiler.

Vatan