Son zamanlarda, Redmi'nin amiral gemi modeli ile ilgili ortaya birçok sızıntı çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak olan model ile ilgili ortaya çıkan yeni sızıntı ile belirginleşen özellikleri haberimizden inceleyelim.

Redmi amiral gemisinin özellikleri sızdı!

Redmi'nin Snapdragon 855 yonga setiyle gelecek amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Gerek firma CEO'su gerekse de sızıntılar bu durumu uzun zamandır ve sürekli olarak önümüze çıkarıyor. Ancak bu sefer cihazın teknik özellikleri ile ilgili ilk bilgelere ulaştığımızı söyleyebiliriz.

Gücünü Snapdragon 855 işlemciden alan cihaz, tahmin edildiği üzere çok yüksek bir performans sunuyor. 6,39 inç 2340×1080 piksel LCD ekran üzerine kurulacak telefon, 8 GB RAM ve 128 GB temel depolama alanıyla geliyor.

Kamera oldukça iddialı!

Gövdeden çıkacak gibi görünen ön kamerası 32 MP çözünürlükte olan cihaz, arkasında ise üçlü kamera sistemi taşıyor. Burada 48 MP + 8 MP + 13 MP kurulumu karşımıza çıkıyor. Kamera konusunda oldukça iddialı görünen telefonun, aynı zamanda 4.000 mAh seviyesine yakın bir batarya ile gelmesi bekleniyor.

Belirttiğimiz bilgilerin sızıntı olduğunu yeniden hatırlatarak, % 100 doğruluk payı olmadığını ayrıca belirtelim. Uygun fiyat odaklı Redmi'nin amiral gemisinin fiyatı ve diğer tüm özellikleri resmiyet kazandığında siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU