Sibel Can, Star TV'deki Aramızda Kalmasın programında, Uğur Yücel'in filminde oynayamama nedenini açıkladı.

"Ne kadar üzüldüm. Hayalimi reddettim. İnsanın böyle hayalleri vardır ya. Uğur Yücel, inanılmaz takdir ettiğim beğendiğim biri" diye konuşan Sibel Can, filmde bir pavyon kadının canlandıracağı için oynamak istemediği şeklindeki haberleri de eleştirdi.

"İlk dizi filmimde bir hayat kadının canlandırmıştım. Oradaki de bir pavyon kadınıydı. Hiç benim için, öyle kurallarım yoktur" açıklamasını yapan Sibel Can, her rolü oynayabileceğinin altını çizdi.

Uğur Yücel'in filmini neden kabul edemediğini de "Çok denk geldi. Albüm çıkıyor, böyle bir karar almışım, (boşanma kararından bahsediyor) yani konsantre olamayacaktım. Onun için kabul etmedim" ifadesini kullandı.

SENARYOLAR GELİYOR AMA...
Bir dönem TRT'de yayınlanan Hanımın Çiftliğin'deki rolün kendisine teklif edildiğini hatırlatan Sibel Can, son dönemde de dizi teklifleri aldığını belirtti.

Bir çok senaryo gelmesine karşın tercihini müzik programı yapmaktan yana kullanacağını ifade eden Can, "Hepsini birarada yapamam. Bir müzik programı olacak inşallah. Onun konuşmaları devam ediyor. Canlı yayın olsun, şarkı söyleyeyim. Ben çok seviyorum" dedi.

Bu arada Sibel Can, iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayarak "Benim işime olan bağlılığımı, sevgimi herkes çok iyi bilir. Herkesten önce sette olurum, çok çalışkanımdır, benimle çalışan herkes bilir" açıklamasını yaptı.

Televizyon Gazetesi