Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Recep Taner ziyaretlerini sürdürüyor. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Nazilli Şubesi, Belediye-İş Sendikası Nazilli Şubesi, Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanlığı, yerel ve ulusal basın büroları ile İlçe Kaymakamı Caner Yıldız"ı ziyaret eden Milletvekili Recep Taner, adeta dert babası gibi sorun dinledi.
İlk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyarete den Taner, burada mecliste ve parti merkezinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. MHP Nazilli İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere ziyaretlerine başlayan Taner, pazaryerini de gezerek pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Recep Taner'i sevgi gösterisinde bulunan esnaflar zor durumda olduklarını belirterek sorunlarının meclise taşınmasını istediler.
Hükümetin gündemi ile vatandaşın gündeminin çok farklı olduğunu belirten MHP Aydın Milletvekili Taner, daha sonra Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Nazilli Şubesine ziyaret etti. Dernek Başkanı Cahit Coşkun, sorunlarını içeren bir dosyayı Recep Taner'e takdim etti.
Taner sırasıyla Anavatan Partisi eski İlçe Başkanı Murat Doğanlı"yı,Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu"nu ve Belediye-İş Sendikası Nazilli temsilciliğini ziyaret ettikten sonra ilçede faaliyet gösteren yerel ve yaygın basın temsilciliklerine ziyaret etti. Taner son olarak Nazilli Kaymakamı Caner yıldız"ı makamında ziyaret ettikten sonra, partisinin ilçe teşkilatında durum değerlendirmesi yaptı.