Yaklaşık 4 aydır kulübüyle sürekli görüşmeler yapan milli kalecinin takımdaki geleceği hâlâ belirsizliğini koruyor.. Bir hafta içinde top başı yapacak olan F.Bahçe"de Volkan"ın durumunun ne olacağı henüz netlik kazanmazken, yeni teknik direktör Christoph Daum, başarılı file bekçisinin kalmasından yana. Yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmayacağını ve kaleyi Volkan Demirel"e emanet etmek isteyen Alman çalıştırıcı, yönetime “Volkan"la anlaşın” haberi yolladı.

YÖNETİCİLERE bu isteğini ileten Daum"un dışında F.Bahçe"nin taraftar sitesi "antu.com" da Volkan"a kalması için klip yaptı. Demirel"in menajerliğini yapan ve “Papermoon"da onu pazarlamadık” diyen Erdinç Şehit, ilginç açıklamalar yaptı. İşte Erdinç Şehit"ten inciler:

VOLKAN DEĞERİNİ İSTİYOR

ŞİMDİYE kadar yönetimle para konusunu hiç konuşmadık. Volkan sadece şunu söylüyor: “Alex 3 alıyormuş, Emre 3.5 alıyormuş, Topuz şunu alıyormuş. Bunlar benim için önemli değil. Ben sadece benim hakkım olan değerimi biçmesini bekliyorum yönetimin. Ben hiç fiyat sunmadım. Eğer yönetimin belirlediği rakamla, benim kafamda örtüşen para uyuşursa, o zaman imza atarım. Aksi halde kendi yoluma bakacağım.”

GÖZLERİ HEP DOLUYOR

VOLKAN"IN düşüncelerini dile getiren Şehit, “Öyle duygusal ve kritik günler yaşıyor ki Volkan bunu kimse anlayamaz. F.Bahçe ismi bile geçtiğinde gözleri dolu doluyor. Bunu birçok F.Bahçe yöneticisi de biliyor. Antu.com"un klibini izlediğinde gözleri doldu, hatta ağladı. Bugün Avrupa"dan bir kaleci almaya kalksanız 27 yaşında milli takım kalecisi olsa kaça alırsınız bu oyuncuyu? Nereden baksanız 7-10 milyon Euro arasında olur. Bu durum da gözönünde bulundurulmalı. Volkan gibi milli takımın kalecisi elden kaçar mı?

5 TAKIM SIRADA

VOLKAN kendine göre Avrupa"da bir piyasa yaptı. Bu piyasa içinde çok önemli takımlar var. 4-5 takım bizim F.Bahçe ile yapacağımız görüşmeyi bekliyor (A.Madrid, Portsmouth, Olympiakos ve Almanya"dan iki takım). Ancak biz hep şunu söylüyoruz, ”Real Madrid bile gelse biz F.Bahçe ile konuşup anlaşmadan hiçbirine cevap vermeyiz.“ Bunu da herkes çok iyi biliyor. Bizim derdimiz para değil, değerimizin verilmesi...” şeklinde konuştu.

F.BAHÇE ile Volkan arasındaki turlar sürüyor.

Vatan