İSTANBUL Kadıköy'de evine gitmek üzere tren bekleyen 47 yaşındaki Emine Demirkaya dengesini kaybederek raylara düştü. Tren altında kalan Emine Demirkaya'nın her iki bacağı da koptu.

Kaza saat 13.30 sıralarında Kızıltoprak Tren İstasyonu'nda meydana geldi. Kızıltoprak'ta bulunan eski işyerinden dönen Emine Demirkaya evine gitmek üzere banliyö istasyonunda tren beklemeye başladı. Polisteki ifadesine göre Emine Demirkaya'nın bir anda gözleri karardı.

Dengesini kaybeden Emine Demirkaya, tren raylarına düştı. Emine Demirkaya o sırada istasyona giren Gebze-Haydarpaşa seferini yapan banliyö treninin altında kaldı. Trenin çarpmatığı evli ve 1 çocuk annesi Emine Demirkaya'nın her iki bacağı dizlerinin altından tamamen koptu.

Kanlar içinde kalan Emin Demirkaya, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacakları yerine burada dikilemeyince Emine Demirkaya, Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık ekibi kopan bacakları poşetler içinde taşıdı.

Eşinin sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için hastaneye gelen Salih Demirkaya, "Eşimin nereye gittiğini bilmiyorum. Ama o bölgede eski işyeri bulunuyordu. Oraya gitmiş olabilir. Kesinlikle intihar etmiş olamaz" dedi.

Göngü tanıkları ise polise Emine Demirkaya'nın intihar girişiminde bulunduğunu ileri sürdü. Polis bu yönde de araştırma yapıyor.

DHA