Estetik tasarımı ile mutfaklarda fark yaratan Profilo ankastre fırınlarda iftar sofraları için en lezzetli ve sağlıklı yemekler kolaylıkla hazırlanıyor. Profilo ankastre fırınlar üstün özellikleri ile iftar davetlerinde işin büyük kısmını üstleniyor, ev sahibine konfor sunuyor. İftar sonrası çay keyfi ise yine Profilo’nun sunduğu CM4000 çay makinesi ile yaşanıyor.

Ramazan’da geniş ailelerin, dostların buluştuğu kalabalık iftar sofralarını hazırlamak şimdi her zamankinden daha kolay. Büyük, lezzetli ve estetik iftar sofralarının hazırlanması işinin altından Profilo ankastre fırınlar kolaylıkla kalkıyor. Estetik tasarımı ile mutfaklarda fark yaratan, enerji tasarrufunda çıtayı yükselten ve hayatı kolaylaştıran Profilo ankastre fırınlarla iftar yemekleri için en lezzetli ve sağlıklı yemekleri kolayca hazırlamak mümkün.

Birbirinden şık dokuz ankastre fırın sunan Profilo Ev Aletleri, tasarım ve donanım konusunda yenilikçi çizgisini koruyor. Profilo ankastre fırınlar, A sınıfından yüzde 10 veya yüzde 20 daha az olan enerji tüketim değerleri ile dikkat çekiyor. Fırınların düz duvarları kolay temizlik açısından önemli avantajlar sunarken, cam kapaklar mutfakların şıklığını tamamlıyor.

Statik elektrikli olmaları, elektroturbo ya da multifonksiyonel özellikleri; dört ile dokuz arasında değişen program seçenekleri ile fırınlar, tam kıvamında pişirme konusunda konfor sağlıyor. Profilo ankastre fırınlardaki multifonksiyonel özellik sayesinde farklı ısıtma seçenekleri arasından yemeğe en uygun olanı seçmek mümkün. Elektroturbo özellikli Profilo ankastre fırınlarda ise alt- üst ısıtma, alt ısıtma, fanlı ızgara, büyük ve küçük alanlı ızgara seçenekleri ve 2D hava fonksiyonları yer alıyor.

3D sıcak hava özelliği, fırın içindeki ısıyı özel tasarlanmış hava kanallarıyla eşit olarak dağıtıyor. Böylece pişirme işleminden en iyi sonuç elde ediliyor. Bu özellik sayesinde ayrıca iki ayrı tepside farklı yiyecekler aynı anda ve kokuları birbirine karışmadan pişirilebiliyor. Teleskobik fırın rafları, fırın tepsilerinizi daha rahat yerleştirip – alabilmeniz için iç içe girebilen, ihtiyaca göre uzayıp kısalabilen bir düzenekle ekstra ergonomi sağlıyor. Böylelikle fırındaki yiyeceklere tek elle müdahale edilebiliyor.

İftarın ardından çay keyfi için Profilo CM4000 çay makinesi

Profilo CM4000 çay makinesi iftar sonrası zahmetsiz, lezzetli bir çay keyfi yaşatıyor. Çelik çay süzgeci, 360º hareket edebilme gibi özellikleri ile yüksek konfor sunan makine, 0,7 litrelik cam demliği, 2 lt kapasitesi ile özellikle kalabalık iftar davetleri sonrasında, hep birlikte çay keyfi için ideal bir çözüm sunuyor. Çift taraflı su seviye göstergesine sahip olan Profilo CM4000, kaynama konumundan sıcak tutma konumuna otomatik olarak geçiyor. Makinede paslanmaz çelik filtre ve gizli rezistanslı çelik zemin bulunuyor.

EDİTÖRE NOT:

Profilo ankastre fırınların modelleri ve özellikleri şöyle:

Profilo FRMA602 ankastre fırın

Statik Elektrikli yeni Profilo FRMA602 ankastre fırın, dört farklı pişirme programına sahip. Fırında küçük yüzeyli ızgara, büyük yüzeyli ızgara opsiyonel olarak bulunuyor. Üst ve alt ısıtma fonksiyonuna sahip fırın tel rafı ve düz yan duvarları ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Profilo FRMA652 ankastre fırın

Çelik fırında altı program seçeneği bulunuyor. A-%10 enerji sınıfındaki fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA652W ankastre fırın

A-%10 enerji sınıfındaki beyaz renkte, altı programlı elektroturbo fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA652S anksatre fırın

Elektroturbo fırında altı program seçeneği bulunuyor. A-%10 enerji sınıfındaki fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA702 ankastre fırın

Multifonksiyonel fırın A-%20 enerji sınıfı ile mutfaklarda üst düzeyde tasarruf sağlıyor. Çelik, beş programlı fırın düz yan duvarlara ve hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA702S ankastre fırın

Multifonksiyonel fırın A-%20 enerji sınıfı ile mutfaklarda üst düzeyde tasarruf sağlıyor. Beş programlı fırın düz yan duvarlara ve hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA801 ankastre fırın

Multifonksiyonel fırın A enerji sınıfı ile A-20% enerji tüketimi sağlıyor. Elektronik saat, manuel hızlı ısıtma fırının zengin donanımı içinde yer alıyor. Arka duvar katalitik temizleme sistemli
iki kademeli teleskopik tepsi mekanizması, beş pişirme programı, alt ısıtma, üst/ alt ısıtma, 3D sıcak hava dolaşımı, fanlı ızgara ve opsiyonel olarak bulunan büyük yüzeyli ızgara mutfakta hayatı kolaylaştırıyor. Çocuk emniyet tuşu üst düzeyde güvenlik sağlarken, güçlü fırın içi aydınlatma ve tepsiler için hareketi kolaylaştıran tel raf, fırının mutfakta sunduğu konforu artırıyor.

Profilo FRMA902 ankastre fırın

Multifonksiyonel fırın, yedi pişirme programına sahip. Dijital saat, gömülebilir düğmeler, bir seviye teleskobik mekanizma, komple cam kapar fırının konfor ve estetik standartlarını yükseltiyor. Fırın A-%10 enerji sınıfı ile üst düzeyde tasarruf sunuyor.

Profilo FRMA952 ankastre fırın

Multifonksiyonel fırın, dokuz pişirme programına sahip. Dijital saat, gömülebilir düğmeler, iki seviye teleskobik mekanizma, katalitik temizleme sistemi, komple cam kapar fırının konfor ve estetik standartlarını yükseltiyor. Fırın A-%20 enerji sınıfı ile üst düzeyde tasarruf sunuyor.