Vitesse maçının ikinci yarısında Korcan'ın yerine kaleye geçen gurbetçi futbolcu maçın son dakikasında Sivok ile anlaşmazlığa düşünce penaltıya sebep oldu. 25 yaşındaki kaleci seri penaltılarda ise Pröpper ve De Souza'nın kullandığı penaltıları kurtararak Beşiktaş'ı finale taşıyan isim oldu. Maçın ilk yarısında forma giyen genç kaleci Korcan ise kupadaki Manisaspor maçından sonra Vitesse maçında da hatalı goller yedi.

ANTALYA'DAN NOTLAR

Kampın en formda futbolcularından Nihat, Beşiktaş'a geldiğinden beri ilk kez iki gol birden attı. Ligde 1 golü bulunan milli futbolcu, futboluyla '2. yarıya hazırım' mesajı verdi.

Sahada iki top varken, biri dışarı çıkmadan Vitesseli oyuncular topu oyuna soktu. Hazırlıksız yakalanan Beşiktaş defansı gole engel olamayınca hakeme uzun süre itiraz etti.

Tello bir pozisyon sırasında topu ıskalayınca kafasını reklam tabelalarına çarptı. Şilili futbolcu teknik heyeti ve taraftarları korkuttu.

Vitesse'de Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sinan Kaloğlu ve gurbetçi Onur da mücadele etti. Her iki isim de Beşiktaş'a gol atmayı başardı./yeni şafak