Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Umut Bulut, Eskişehirspor maçını çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Ligde her takım oldukça güçlü ve her takım kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden Eskişehirspor maçını çok ciddiye alıyoruz ve bundan önceki maçlarda kazanmak için neler yaptıysak yine aynısını yapmaya çalışacağız" dedi.

Trabzonspor'da yarın oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş, kadro istikrarını koruyacak. İdeal 11'ini sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adamın, tüm oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda uyarılara bulunduğu belirtildi. Bordo - mavili takımın tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bulut da, Eskişehirspor maçını çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Ligde her takım oldukça güçlü ve her takım kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden Eskişehirspor maçını çok ciddiye alıyoruz ve bundan önceki maçlarda kazanmak için neler yaptıysak yine aynısını yapmaya çalışacağız" dedi.

UMUT: "İLK YARIYI ZİRVEDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Umut, son haftalarda takım olarak çok iyi performans sergilediklerini de vurgulayarak, "Hafta içerisinde milli takımda ben ve arkadaşlarım elinden geleni yaptı. Buda bizim moralimizi daha fazla artırdı. Ligde de üstü üste aldığımız iyi sonuçlarla moralimizi artırmıştık. Ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak istiyoruz. Çünkü bu sezonun ikinci yarısını da zirvede tamamlamak adına bize fazlasıyla güç verecektir. Bunun için Eskişenirspor maçını da kayıpsız geçmek zorundayız. Bende bu maçta gol atmayı çok istiyorum. Ligde kendime koyduğum bir gol hedefi var ve bunu yakalamayı amaçlıyorum" diye konuştu.

YATTARA FORMA BEKLİYOR

Bordo - mavili takımda Burak Yılmaz'ın başarılı performans sergilemesi ile formaya hasret kalan Kaptan Yattara, Eskişehirspor maçında hocasından şans bekliyor. Sezona iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Yattara, "Milli takımda da forma giyiyorum. Ama bir süredir Trabzonspor'da formamdan uzak kaldım. Yeniden o formayı giyerek takımımın başarılarına katkı yapmak istiyorum" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 33. RANDEVU

Bu arada Trabzonspor ile Eskişehirspor yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 32 maçta, Trabzonspor, 14 galibiyet elde ederken, 5 kez de mağlup oldu. 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo - mavililer söz konusu maçlarda 40 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü. Maç için satışa sunulan biletlerin büyük çoğunluğu da tükendi.

TRABZONSPOR'UN ESKİŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Burak, Selçuk, Colman, Engin - Jaja, Umut

SAKAT: Glowacki
CEZALI: Ceyhun

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 25 TL, Misafir takım: 40 TL, Maraton tribünü: 40 TL, Kapalı kenar: 60 TL, Kapalı orta: 80 TL, VIP: 200 TL, VIP Özel: 600 TL.