Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gaziantepspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla ile tamamladı.

Nevzat Demir Tesisler'inde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde taktik ağırlıklı bir antrenman yapan siyah-beyazlı oyuncular, güne ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Bir süre 5'e 2 çalışan oyuncular son bölümde taktik antrenmanlar ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Sakatlıkların süren Guti, Ferrari ve Ersan maçta forma giyemeyecekler. Sakatlıkları düzelen Quaresma ve Ekrem ise 18 kişilik kadroda yer alacaklar.

Beşiktaş saat 17.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçak ile Gaziantep'e hareket edecek. Gaziantep'e gidecek kafilede şu isimler yer alıyor

"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Ekrem Dağ, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Necip Uysal, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Nihat Kahveci, Hugo Almeida, Mert Nobre, Bobo."

Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yarın Gaziantepspor karşısına takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Hilbert, Simao, Quaresma ve Almeida.