İngiltere Premier Ligi'nde, Stoke City'nin sahasında Manchester United'a 2-1 yenilmesine karşın evsahibi Stoke adına harika bir gol atan Tuncay Şanlı, yeniden menajerinin gözüne girdi.

Menajer Tony Pulis Tuncay'la ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine milli oyuncuyla ilgili övücü açıklamalar yaptı. Tuncay'ın artık daha çok forma şansı bulacağının sinyalini verdi.

Pulis, Manchester United maçına yedek başlayan ancak oyuna girdikten sonra 81. dakikada harika bir gol atan Tuncay için, "Biraz ilhama ihtiyacımız olduğunda muhteşem bir gol attı. Bu tür hareketleri yapabilir; ancak bu tür hareketleri biraz daha fazla yapmasına ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Tuncay'la aralarında sorun olmadığını vurgulayan Pulis, "İnsanlar Tunny'yle aramızda bir sorun olup olmadığını soruyor. Böyle bir sorun yok. Altın kadar iyi bir insan ve etrafınızdaki harika çocuklardan biri" ifadelerini kullandı.

Takımda ilk 11 için büyük bir yarış olduğunu da vurgulayan Pulis, "Takımı borçla güçlendirdik ve her mevki için mücadele eden insanlara takımın ihtiyacı var. Kaliteli ve bize çok gol kazandıracak golcülere sahibiz; ancak görev verildiğinde kendilerini gösterebiliyorlar" dedi.

İsmail Keleş / Radyospor.com