Şu sıralar ise sadece Preview Program için kayıt yaptırmış olan kullanıcıların denemeye başladığı bu seçenek, v6.10 sistem güncellemesi için yapılan testin beraberinde geldi. Ne var ki, Sony tarafından daha önceden yapılan uyarı neticesinde bu değişim, bir takım sorunları da beraberinde getirmesi de muhtemel gibi görünüyor.

Daha önceden de öğrendiğimiz gibi, bu PSN kullanıcı adı değiştirme özelliği PlayStation 4, Playstation Vita, PlayStation 3 ve diğer PlayStation sistemlerindeki bütün oyunlar ve uygulamalar tarafından desteklenmiyor. Bu bağlamda da, Sony tarafından yapılan detaylı uyarıya bakacak olursak, eklentiler ve sanal kredi de dahil oyunlarınız için aldığınız ücretli ve ücretsiz içeriklere, kayıtlı verilere, liderlik tablosu verilerine ve kazandığınız kupalara erişim sağlamada sorunlar yaşayabilmeniz muhtemel. Bunlara ek olarak, oyunlarınızın ve uygulamalarınızın bir bölümünün çevrimiçi ve çevrim dışı işleyişlerinde bir takım aksaklıkların yaşanabileceği söyleniyor.

Listenin devamında ise, eğer bir önceki kullanıcı adınız mevcut hizmet kullanım koşullarını ihlal ettiyse, değişimden sonra eski kullanıcı adınıza geri dönmeniz mümkün olmayacağı yazılı. Ayrıca, yan hesaplar bu özellikten faydalanamıyor iken, kullanıcı adınızı değiştirdikten sonra, yeni kullanıcı adınızın servislere ve uygulamalara yansıması birkaç saat alacak. (turunculevye.com)