Kaymakam ve ilçe protokolü kursiyerlere ziyaret ederek, meslek edinen yaşlı genç tüm kursiyerlere tebrik ettiler.
Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün İlçe merkezi, Atça ve Salavatlı Beldesi’nde 81 kurs açtığını belirten Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Emniyet Amiri Mehmet Ali Berksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turan ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil Bağrık ile Atça Atatürk ilköğretim okulunun eski binasında eğitim gören kursiyerleri ziyaret ettiler.
İlçe genelinde değişik konularda açılan 81 kursta 1525 kişinin eğitim aldığını belirten Kaymakam Cevdet Ertürkmen, “Kurslar sayesinde ilçe genelinde okur-yazar olmayan 780 kişiden 200’ü kursları başarı ile tamamlayıp okur-yazar oldu.Geride kalan 580 kişinin de okur-yazar olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Bu arda Atça Belediyesi öncülüğünde açılan Cam Boncuk İşleme kursu da yoğun ilgi gördü. Masrafları Atça Belediyesi tarafından karşılanan Cam Boncuk İşleme Kursu’nu ziyaret eden protokol üyeleri kursiyerlerin çalışmalarını izlediler. Kaymakam Cevdet Ertürkmen nazar boncuğu yaptı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg