Söke Belediyesi Vali Recep Yazcıoğlu Kültür Salonu"nda gerçekleşen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, İlçe Sağlık Grup Başkanı Ersev Kuyucu, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Kazım Er ve Orhan Korkmaz, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Oklay ve Orhan Ateş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Özcan, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam İsmail Demirhan, kaymakamlık nezdinde gerçekleştirilen toplantıların önemine dikkat çekerek, ilgili tüm kişilerin toplantılara zamanında ve katılımlarının önemli olduğunu ifade etti. 29 Mart yerel seçimleri sonrasında seçilen muhtarlar ve ihtiyar heyetlerinin yapması gerekenler konusunda ilgili kanun maddelerinden örnekler sunarak bilgi veren Demirhan; muhtarların vatandaşların tüm sorunları konusunda duyarlı olmalarını istedi.
Kaymakam İsmail Demirhan, muhtarların kaymakamlık ve kaymakamlığa bağlı tüm birim ve dairelere merak ettiklerini, öğrenmek istedikleri konuları çekinmeden getirmelerini belirterek; “Herkes en iyisi konusunda duyarlı olacak. Hizmetlerin en güzelini en iyisini yapmanızı istiyorum. Her zaman bu heyecan içinde olacağız” dedi.