Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik’in güvenlik sistemlerini tercih edenlerin sayısı hızla artmaya devam ederken, İstanbul’da yaşayan Muhteşem Demirelli 100.000’inci Pronet Güvenlik abonesi olarak ömür boyu ücretsiz kullanım hakkı kazandı. Muhteşem Demirelli’nin evi tüm yaşamı boyunca ücretsiz olarak Pronet Güvenlik’in güvencesi altında olacak.
 
Pronet Güvenlik’in 1995 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini belirten Genel Müdür Metin Kastro, 2014 yılına dek abone sayısını 81 ilde toplam 310 bine yükseltmeyi hedeflediklerinin altını çizerek şunları söyledi: “310 bin, bizim için bir sayıdan çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu hedefimize ulaştığımızda, ülkemiz genelinde yüzbinlerce kişinin ve sevdiklerinin Pronet Güvenlik’in koruması altında huzurlu bir yaşam sürdüklerini de biliyor olacağız.” 
 
Pronet Güvenlik’in 2010 yılında yüzde 40 büyüme kaydettiğini belirten Kastro, “2011 yılı sonunda ise büyüme oranımızın yüzde 60 olarak gerçekleşmesini bekliyoruz. Güvenlik sistemini kurmak işimizin sadece bir parçası. Satış sonrasında ‘kusursuz destek’ anlayışımızdan taviz vermeden, abonelerimizin her zaman yanında oluyor ve fark yaratıyoruz. Genç bir şirket olmamıza rağmen 100.000 aboneyi geçmiş olmamızın işimizi doğru şekilde yaptığımızın belirgin bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Ömür boyu ücretsiz kullanım hakkı kazanan 100.000’inci abonemiz Muhteşem Demirelli’yi 1000’i aşkın çalışanımız adına kutluyor, Pronet Güvenlik ailesine hoş geldiniz derken, huzurlu ve güvenli bir yaşam diliyorum” dedi. 
 
Muhteşem Demirelli ise, evi için güvenlik sistemi arayışına girdiğinde hiç tereddüt etmeden Pronet Güvenlik’i tercih ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Pronet Güvenlik’in sadece adı bile müşterilerine güven vermeye yetiyor. Çok uygun fiyatlarla sahip olduklarımızı ve değer verdiklerimizi koruyan Pronet Güvenlik’in bence en önemli özelliklerinden biri de hizmette devamlılığının olması. Biliyorum ki bugün aldığım hizmet kalitesi neyse, Pronet Güvenlik bana 10 yıl sonra da aynı kalitede hizmet verecek. Bunu bilmek ve güvende hissetmek çok güzel bir duygu.” 
 
Pronet Güvenlik, abonelerine sunduğu 5 korumalı güvenlik paketi aracılığıyla etkili koruma sağlıyor. Pronet Güvenlik Paketi, hırsızlığa karşı kurulan elektronik güvenlik sistemin yanında, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık sorunları ve panik durumlarına karşı da çeşitli önlemleri barındıran, 5 korumalı komple bir güvenlik çözümü olarak dikkat çekiyor. Pronet Güvenlik Paketi hizmeti, Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi’nden 7 gün 24 saat izlenen komple bir güvenlik hizmeti sunuyor. Bu çok yönlü hizmetle herhangi bir tehlike anında alarm verilmesinin yanı sıra, hırsızlar için de caydırıcı özelliğe sahip bir koruma sağlanıyor. Pronet Güvenlik Paketi’yle birlikte sunulan gaz dedektörleri, LPG sıkışmalarına, doğalgaz sızıntılarına ve karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı etkin bir uyarı sistemi olarak öne çıkıyor. Uyarı sistemi, LPG ya da doğalgaz sızıntısı durumunda gaz zehirlenmesi, patlama ve yangına karşı mekanda bulunanları önceden uyarıyor. Böylece gereken tedbirin alınması sağlanıyor ya da mekan boşaltılarak istenmeyen kazaların yaşanması engelleniyor. Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi, Pronet abonelerine 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor. Pronet Güvenlik, 5 korumalı güvenlik paketinin yanı sıra Pronet Kameram çözümü ve kişi sayma sistemi hizmetleriyle de alanında öncü ve lider konumda bulunuyor.
 
 
 
 
Pronet hakkında:
1995 yılından beri faaliyet gösteren Pronet Güvenlik, 100.000’in üzerinde aktif güvenlik sistemi ve sayıları 500'ü aşan özel güvenlik projeleri ile Türkiye'nin en büyük, lider güvenlik firmasıdır. Ev ve işyeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunan Pronet Güvenlik, kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlamaktadır. Kamu kurumları, şirketler, özel konutlar, bankalar, müzeler Pronet Güvenlik'in ürün ve hizmetlerinden yararlanmaktadır. Pronet Güvenlik, yalnızca güvenlik sistemini kurmak ve projeyi gerçekleştirmekle kalmamakta, aynı zamanda sistemden maksimum derecede yararlanabilmeleri için satış sonrasında kusursuz destek anlayışıyla müşterilerinin daima yanında olmaktadır. Pronet Güvenlik, müşterilerinden gelebilecek güvenlik personeli talebini de yetkin eğitmenler tarafından profesyonelce eğitilmiş elemanlarıyla en iyi şekilde karşılamaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetleri, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 1000’i aşkın çalışanıyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.