2011 tarihinde sona erdiğini belirterek banka promosyonunun tamamının çalışanlara ait olduğunu ve çalışanlara verilmesi gerektiğini söyledi.
Yeni maaş protokolü sözleşmesinin yapılması çalışmalarına yetkili sendika olarak eğitim çalışanları adına ilk defa katıldıklarını belirten Devli, “Çünkü daha önceki anlaşma çalışanların taraf olmadığı sadece idare ile bankanın bir araya gelerek yaptığı bir anlaşma olmuştur. Şu anda eski sözleşmenin sona erdiği idarece bankaya bildirilmiş ve protokol süreci başlamıştır. 11 Ocak 2011 tarihli valilik oluru ile Türk Eğitim-Sen maaş protokolü sözleşmesinin komisyon üyesidir” dedi.
Konuyla ilgili okullarda banka promosyonu anketi yaptıklarını ve zaman zaman basına çıkan sendikaların görüşleri doğrultusunda eğitim çalışanlarının bu konudaki fikirlerini toplayarak yeni bir çalışma yaptıklarını ifade eden Devli, “Yetkili Sendika olarak komisyon üyesi sıfatı ile sadece kendi üyelerimizin değil, Aydın"daki bütün eğitim çalışanlarının temsilcisi durumundayız. Eğitim çalışanlarının hepsinin sesini o masaya taşıyabilmek için, buradan eğitim iş kolundaki diğer sendikalara sesleniyorum. Üyelerinizden aldığınız görüş ve bilgileri ve kendi kanaatlerinizi 18 Şubat 2011 Salı günü saat 16.00 bize bildirmek ve bu konuyu birlikte irdelemek için şube binamızda toplantı yapacağız. Verecekleri bilgiler ışığında bütün çalışanların isteklerini pazarlık masasına taşıyabilelimek için bu toplantıyı yapıyoruz. 2010/17 sayılı Başbakanlık Genelgesi uyarınca promosyon ödemelerinin tamamının personele dağıtılması olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.