Progresif rock muzigin en iyi isimlerinden Isvec'li grup Pain of Salvation, 8-9 Ocak 2011 Ankara ve Istanbul'da iki konser vermek uzere Turkiye'de.

1984 yilinda vokalist, gitarist ve soz yazari Daniel Gildenlow tarafindan kurulan grubun soundu guclu ve yogun gitar tinilari, genis vokal yelpazesi, hizli ve yavas partisyonlar arasinda ani gecisler, poliritmik deneysellik ve yogun senkoplar ile karakterize ediliyor. Sarki sozlerinde ise yogunlukla savas ve aile ve insanlik uzerindeki etkileri, varolus ve cevresel sorunlar gibi temalar yogun olarak isleniyor. PAIN OF SALVATION'in diger bir ozelligi de bugune kadar yayinladigi tum albumlerin 'konsept' albumler olmasi.

Gectigimiz aylarda double olarak satisa sunulmasi planlanan Road Salt albumunun ilkini yayinlayan grup bir yandan albumun dunya turnesi kapsaminda yogun olarak turnelerine devam ederken diger taraftan 2011 yilinda yayinlanacak olan Road Salt Part 2 uzerinde calismalarina devam ediyor.

Ozellikle Dream Theater, Rush ve Opeth gibi gruplarin sevenlerinin de her daim dikkatle takip ettikleri PAIN OF SALVATION, uzun bir aradan sonra 9 Ocak Pazar gunu Istanbul'da Jolly Joker Balans'ta Turk hayranlarinin karsisinda olacak.

Sinirli sayida satisa sunulacak biletleri kacirmamanizi oneriyoruz.